Professionelt unikt frisørhåndværk siden 1985

Mit navn er Bente Grimm

Professionel frisør, Naturfrisør og Holistisk frisør. 

Produktudvikler og producent af 100% naturlige hår og hudplejeprodukter.

Jeg er uddannet professionel frisør i 1985, hvorefter jeg åbnede frisørsalon i Aalborg.
I mit frisørudviklingsunivers er jeg i 2001 kommet frem til et miljørigtig frisørkoncept, der blev miljøcertificeret ISO 14001, som den eneste frisør i verden.
Mit mål har været at nå frem et helt naturligt frisørkoncept, der udelukkende bruger naturens råvarer til alle behandlinger, farvninger, hår/hudpleje og styling produkter. I år 2010 er det en realitet.

Fra 2010 og frem til nu, er frisørkonceptet udviklet til naturfrisør - holistisk frisør og egen produktion af 100% naturlige hår/hudpleje produkter. 

Jeg arbejder i dag med og udvikler unikke professionelle klippeteknikker, der tilpasses dit hår og din unikke personlige udstråling. 
Klippehåndværket bliver kombineret med naturens råvarer 100%
Jeg fremstiller produkter til hårpleje, hudpleje. Hårfarver fremstilles af 100% planter og urter, der tilpasses individuelt til dig.
Naturen og den holistiske tilgang er for mig helt naturligt i arbejdet med frisørfaget, sammen med min professionelle karriere, viden, studie, erfaring, intuition, interesse og nysgerrighed for naturens uendelige egenskaber.

Jeg har arbejdet med frisørfaget i 39 år og har igennem alle årene udviklet og udvidet konceptet til der hvor det er i dag... 
jeg fortsætter

Jeg arbejder med og udvikler unikke professionelle klippeteknikker der tilpasses dit hår og din personlige udstråling. Klippehåndværket kombineret med naturens råvarer 100% er min helt naturlige passion. Jeg fremstiller produkter til hårpleje, hudpleje. Hårfarver der laves af 100% planter og urter. Hårfarverne tilpasses individuelt til dig. Hårtab og hovedbundsproblemer er en naturlig del af konceptet, som jeg har rigtig gode resultater med. Naturen og den holistiske tilgang til frisørfaget er  uundværlig. Det er en passion og helt naturlig arbejdsgang for mig gennem alle årene. Jeg har arbejdet med frisør faget i 38 år. Natur frisør og Holistisk frisør. Produktudvikler og producent.Jeg arbejder med og udvikler unikke professionelle klippeteknikker der tilpasses dit hår og din personlige udstråling. Klippehåndværket kombineret med naturens råvarer 100% er min helt naturlige passion. Jeg fremstiller produkter til hårpleje, hudpleje. Hårfarver der laves af 100% planter og urter. Hårfarverne tilpasses individuelt til dig. Hårtab og hovedbundsproblemer er en naturlig del af konceptet, som jeg har rigtig gode resultater med. Naturen og den holistiske tilgang til frisørfaget er  uundværlig. Det er en passion og helt naturlig arbejdsgang for mig gennem alle årene. Jeg har arbejdet med frisør faget i 38 år. Natur frisør og Holistisk frisør. Produktudvikler og producent.Jeg arbejder med og udvikler unikke professionelle klippeteknikker der tilpasses dit hår og din personlige udstråling. Klippehåndværket kombineret med naturens råvarer 100% er min helt naturlige passion. Jeg fremstiller produkter til hårpleje, hudpleje. Hårfarver der laves af 100% planter og urter. Hårfarverne tilpasses individuelt til dig. Hårtab og hovedbundsproblemer er en naturlig del af konceptet, som jeg har rigtig gode resultater med. Naturen og den holistiske tilgang til frisørfaget er  uundværlig. Det er en passion og helt naturlig arbejdsgang for mig gennem alle årene. Jeg har arbejdet med frisør faget i 38 år. Delt med Offentligt